Kaviaar koelkast UR90G Sub Zero
- Speciaal voor kaviaar
- Zwart in- en uitwendig.
- Uitstekende productpresentatie
Voordelen van Dokter Koel
- Gratis bezorging in Nederland.
- Al meer dan 30 jaar ervaring in bedrijfskoeling
- Expert in koudetechniek
- Professioneel advies
Eigenschappen
-
Kaviaar presentatie koeling: UR90G-SUB ZERO - Presentatie en smaakbeleving
Hoe presenteer je kaviaar voor je klanten? Waar moet het aan voldoen? De UR90G-SUB ZERO van Tefcold is niet zomaar een tafelmodel koeler; het is een eenvoudige doch fraaie display koeler ontworpen voor het presenteren van kaviaar.
Belangrijkste Kenmerken:
-
Bedacht speciaal voor kaviaar: Speciaal ontworpen voor het koelen van kaviaar.
-
Elektronische termostaat: Houd de gevoelige kaviaar altijd op de perfecte temperatuur tussen -6 en 0 °C dankzij de nauwkeurige elektronische thermostaat en thermometer.
-
Geventileerd Koelsysteem: Zorgt voor een gelijkmatige en stabiele temperatuur op alle schappen, voor kaviaar is dit uiteraard zeer belangrijk.
-
Stijlvol design met LED-Verlichting: Hip en elegant design, zowel van binnen als van buiten zwart, met interne LED-verlichting in een koele kleurschakering.
Voorkom kwaliteitsverlies van de kaviaar.
Kies voor de kaviaar koeler die niet alleen functioneel is maar ook visueel prachtig is om te zien. De Tefcold UR90G-SUB ZERO geeft jouw delicate smaakbeleving de aandacht die het verdient.
Wat is kaviaar?
De onbevruchte eitjes van de steur wordt kaviaar genoemd. Er is schaarste ontstaan van Kaviaar omdat de Steur in zijn leefomgeving wordt bedreigd. De Steur is een grote vis die wel 6 meter lang kan worden en 50 jaar oud.. De Steur leeft in zoet water en zwemmen voor voortplanting de rivieren op. De vrouwlijke Steuren worden vanaf 15 jaar, elke juni vruchtbaar.. Omdat kaviaar zo kostbaar is wordt er nu proeven genomen met gekweekte Steuren.Kaviaar kunt u betrekken bij de betere delicatessenwinkel of online bestellen.
Bewaren van kaviaar.
De houdbaarbeid van Kaviaar is beperkt tot ongeveer 10 maanden na productie. Een ideale bewaar temperatuur is -4°C. tot +4°C. om de de smaak en de structuur te behouden. Kaviaar dient zo snel mogelijk geserveerd te worden na opening omdat de smaak verandert na blootstelling aan de lucht en verpakking. -
Downloads
SKU | 16336 |
---|---|
Voorraad | Bel voor de actuele levertijd |
Merk | Tefcold |
Breedte | 515 mm |
Diepte | 542 mm |
Hoogte | 750 mm |
Breedte | 0-600 mm |
Hoogte | 501-1.000 mm |
Inhoud (bruto) | 81 liter |
Inhoudsklasse | kleiner dan 100 |
Afwerking | Zwart |
Materiaal Uitwendig | Zwart staal |
Materiaal Inwendig | Zwart kunststof |
Deur | Draaideur-glas |
Aantal deuren | 1 deur |
Gewicht | 36.000000 |
Laden - deuren | Alleen deur |
In hoogte verstelbaar | Nee |
Temperatuurregeling | Electronisch |
Temperatuurzones | 1 |
Temperatuurbereik | -8°C. tot 0°C. |
Koelsysteem | Geventileerd |
Koelsysteem | Geventileerd. |
Automatisch ontdooien | Ja |
Ontdooiing | Ja |
Aantal Roosters | 3x zwart (420 x 300 mm) |
Slot | Ja |
Lichtschakelaar | Ja |
Koelmiddel | R600a |
Opgenomen Vermogen | 280 Watt. |
Aansluitspanning | 220-240/50 Hz. |
Energieverbruik | 1,51 kWh/24h / 551 kWh/jaar |
Geluidsniveau | 42 dB(A) |
Koeltoepassing | Vis |
Doelgroep | horeca, super |
EAN | 5708181501860 |